Nedform: Uw totaal leverancier voor alle moulding & casting supplies

Nedform: Uw Totaal Leverancier Voor Alle Moulding & Casting Supplies

Nedform in Geleen is de specialist op het gebied van moulding & casting supplies. Al 2 decennia leveren wij moulding & casting producten in heel Europa. Ons assortiment bestaat uit epoxies, polyurethanen, blokmaterialen en composietmaterialen, afkomstig van de meest innovatieve fabrikanten van hoogwaardige mallenbouw en composietmaterialen. Wij helpen u aan de juiste grondstoffen en kunnen u helpen met het ontwikkelen en het produceren van mallen en prototypes. Benieuwd wat voor producten wij kunnen aanbieden? Neem dan vrijblijvend contact op.

In 20 jaar heeft Nedform een belangrijke positie verworven op het gebied van moulding & casting producten. De fabrikanten en merken die wij vertegenwoordigen zijn marktleiders geworden door te innoveren. Onze jarenlange samenwerking met nationale en internationale producenten heeft geleid tot betrouwbare partnerschappen in de industrie, waardoor we in staat zijn een breed palet van moulding & casting producten te leveren tegen concurrerende en transparante voorwaarden. Vertrouwen en transparantie vinden wij belangrijk voor een vruchtbare samenwerking.

In uiteenlopende industrie├źn rekenen onze klanten al sinds 1999 op onze uitstekende diensten. Zo leveren we onder andere aan de modelmakerijen, metaalgieterijen, de automobielsector, de luchtvaart, kunstenaars, en hobby shops. Ons team van analisten loopt vooruit op de marktontwikkelingen, waardoor we voor u van meerwaarde zijn met up-to-date informatie.

Milieuvriendelijke epoxies, recyclebaarheid. Het is ons doel om milieuvriendelijke materialen en de bijbehorende kennis gemakkelijk en voor iedereen beschikbaar te stellen. Zo maakt Nedform het verschil.