Over ons


Nedform is een familiebedrijf opgericht in 1999, dat haar klanten reeds de tweede generatie voorziet van hoogwaardige producten, technisch advies en ondersteuning tijdens het productieproces. U profiteert als klant van de brede technische kennis en het grote netwerk van specialisten dat we in die jaren hebben opgebouwd.


Nedform levert reeds aan vele (rapid)prototypers, mallen/modelmakerijen, tin- brons- en precisiegieterijen in Europa. Deze ondernemingen vinden bij Nedform de gewenste kwaliteitsproducten, goede technische ondersteuning en een snelle levering. Voor vele van deze bedrijven hebben wij samen met onze producenten een klantspecifiek product ontwikkeld.

 

Vacatures

Op dit moment hebben wij een geweldige vacature! klikt u HIER om deze vacature te bekijken.

 

Nedform is officieel agent van Remet UK Ltd.


Remet levert wereldwijd wassen en silicaten aan precisie- en kunstgieterijen. Door de centrale ligging en de meertaligheid van Nedform kan Remet haar klanten van service voorzien zonder taalbarrières en verdere onnodige vertragingen.


Nedform vertegenwoordigt BRB International


BRB International produceert en levert vele verschillende grondstoffen voor siliconen en afgeleide producten. BRB International heeft onlangs de Huygen van Linschoten prijs 2010 ontvangen voor beste export bedrijf van Nederland. 


Nedform levert vele premium kwaliteit siliconen


Nedform heeft vele premium silicone producten van de bekendste siliconenfabrikanten op voorraad. Zo kunnen wij  ook kleinere hoeveelheden snel leveren.

Nedform heeft vele jaren ervaring met de toepassing van deze siliconen en kan derhalve klanten ondersteunen en adviseren bij alle facetten van het gebruik van siliconen. Onze klanten zijn zeer divers, van chocolatier tot en met electro ingiet bedrijven.
.

Algemene verkoopvoorwaarden

Algemene verkoopvoorwaarden

 

Meer

Merken