Sierwerk en decoratie

Het decoreren van elementen, zowel binnen als buitenshuis is een steeds meer voorkomend fenomeen. Nedform levert advies en materialen op welke wijze men betonnen, cementen of gipsen elementen het best kan vormen.

 • Coating -/ lamineermaterialen

  Met deze materialen kan men lamineren ofwel platen, meestal versterkt met glasvezel of koolstofvezeldoeken, maken. Deze platen worden veelal gebruikt als kappen of afdichtingen. Dit uit stilistisch oogpunt maar ook vanwege de eigenschappen van het materiaal...

 • Harsen

  De categorie Harsen is een overkoepelende categorie voor alle materialen die hieronder vallen (zoals epoxy, poly ester, Poly urethaan). Deze categorie is zeer breed en verdere specificatie van het gezochte kunt u doorspreken met specialisten van Nedform. De harsen...

 • Afvormmaterialen

  Afvormmaterialen zijn alle materialen die men doorgaans kan gebruiken om mallen of vormen mee te vullen. Het afvormmateriaal is dan meestal het eindproduct, maar kan ook weer als vorm of mal dienen voor weer een volgende stap in het maken/ kopieƫren van een product.

 • Blok-/ Freesmaterialen

  Dit zijn materialen veelal voorgevormd in blokken die geschikt zijn om te frezen of om in te snijden, of the schaven in het door de gebruiker gewenste model. De blokken kunnen gebruikt worden als het oppervlak van een model maar ook als opvulmateriaal.

 • Isolatie

  Deze categorie bevat materialen die veelal worden gebruikt tbv isolatie.

 • Vulstoffen en kleurstoffen

  Vulstoffen zijn materialen die man kan toevoegen aan onze harsen of rubbers om verschillende eigenschappen te verandern zoals (flexibiliteit, warmtegeleidbaarheid, kleur, dichtheid/ gewicht etc)